Competitie 2024 tennis

KNLTB Najaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie is nog in volle gang. Toch kijken we alvast vooruit naar de KNLTB Najaarscompetitie. Deze competitie wordt gespeeld op vijf speeldagen in september en oktober. De speeldata vind je hieronder. 

Er is een heel divers competitieaanbod op bijna iedere dag van de week voor zowel de beginnende als de ervaren spelers. Iedereen kan dus meedoen! 

Nieuw: Spelen om promotie en degradatie 

Met ingang van dit jaar wordt er tijdens de Najaarscompetitie Tennis ook om promotie/degradatie gespeeld, net zoals de Najaarscompetitie Padel. Door de invoering hiervan wordt het uitdagender om mee te doen, want het blijft tot het laatste moment spannend. Alle wedstrijden zijn namelijk van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen. Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaarscompetitie in 2025 een klasse hoger (indien er een klasse hoger is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager. Zo zorgen we er voor dat de competitie spelen nog leuker wordt!

Na de inschrijving gaat de KNLTB aan de slag om de indeling zoveel mogelijk op niveau in te delen. Wanneer er wordt geconstateerd dat de indeling beter kan op niveau en/of reisafstand kan de KNLTB indien nodig teams verplaatsen naar een andere klasse.

Wil je meedoen met de najaarscompetitie? Geef je dan voor 14 juni 2023 op met een team bij de VCL Linda Viskaal.

Individueel opgeven?

Heb je geen teamgenoten op het oog? Dan is het ook mogelijk om je individueel op te geven. Wij kunnen helaas geen garantie geven dat we een team voor je vinden, maar zullen zeker onze best doen om tennismaatjes voor de competitie voor je te vinden.

Speeldata

Klik hier