Lidmaatschap TPV Borger

U kunt elk moment lid worden, zodat u vlot gebruik kunt maken van de faciliteiten van de vereniging!

Klik op inschrijven.

Als lid kunt u het hele jaar tennissen en paddelen, tenzij het weer dat niet toelaat. Elk kwartaal is er een introductieavond voor nieuwe leden.

Lidmaatschap
Een lidmaatschapsjaar duurt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd tenzij er vóór 1 december van het betreffende jaar wordt opgezegd.

Het is ook mogelijk om per 1 juli lid te worden, u betaalt dan voor een half jaar.
Naast een regulier lidmaatschap biedt T.P.V. Borger onder voorwaarden soms ook afwijkende lidmaatschappen zoals bijv. een “competitielidmaatschap” aan. Heeft u belangstelling, vraag dan bij de ledenadministratie naar de mogelijkheden/voorwaarden.

Juniorlidmaatschap
Ben je jonger dan 25 jaar, dan ben je juniorlid. Jouw contributie is lager dan die van een seniorlid. Zie de tabel hieronder.

Inzet van leden
Ook onze vereniging kan niet bestaan zonder inzet van leden. Wij vragen u om 2x per jaar inzetbaar te zijn voor kantinedienst of baan/parkonderhoud. Deze verplichting kunt u ook afkopen voor 50 euro per jaar. U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

Opzegging

Opzegging kan vóór 1 december van elk jaar per email bij de ledenadministratie. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december.

Ledenadministratie:
E-mail: [email protected]

Tarieven Lidmaatschap

Senioren Contributie per jaar € 120,00
  Entreegeld (éénmalig) € 12,50
  Contributie per half jaar € 69,00
 

Entreegeld

(éénmalig) 

€ 12,50 
     
Junioren tot 25 jaar Contributie per jaar € 65,00
  Entreegeld (éénmalig) € 5,00
     
Toegang Pasje voor toegang park/ kantine*

1ste gratis

10 euro bij verlies/vervanging