Lidmaatschap TPV Borger

U kunt elk moment lid worden, zodat u vlot gebruik kunt maken van de faciliteiten van de vereniging!

Klik op inschrijven.

Als lid kunt u het hele jaar tennissen en paddelen, tenzij het weer dat niet toelaat. De tennisbanen zijn bij opdooi niet bespeelbaar en ook niet na hevige regenval/sneeuw. De padelbanen zijn alleen bij sneeuw onbespeelbaar.

Lidmaatschap
Een lidmaatschapsjaar duurt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd tenzij er vóór 1 december van het betreffende jaar wordt opgezegd.

Naast een regulier lidmaatschap biedt T.P.V. Borger onder voorwaarden soms ook afwijkende lidmaatschappen zoals bijv. een “competitielidmaatschap” aan. Heeft u belangstelling, vraag dan bij de ledenadministratie naar de mogelijkheden/voorwaarden.

Juniorlidmaatschap
Ben je jonger dan 25 jaar, dan ben je juniorlid. Jouw contributie is lager dan die van een seniorlid. Zie de tabel hieronder.

Inzet van leden
Ook onze vereniging kan niet bestaan zonder inzet van leden. Wij vragen u om 2x per jaar inzetbaar te zijn voor kantinedienst of baan/parkonderhoud. Deze verplichting kunt u ook afkopen voor 75 euro per jaar. U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

Opzegging

Opzegging kan vóór 1 december van elk jaar per email bij de ledenadministratie. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december.

Ledenadministratie:
E-mail: [email protected]

Tarieven Lidmaatschap 2023

Senioren Contributie per jaar € 130,00
  Entreegeld (éénmalig) € 12,50
     
Proeflidmaatschap 2023 (éénmalig) April, Mei en Juni 2023 € 40,00
  Entreegeld  Gratis éénmalig 
     
Junioren tot 25 jaar Contributie per jaar € 70,00
  Entreegeld (éénmalig) € 5,00
     
Toegang Pasje voor toegang park/ kantine*

1ste gratis

10 euro bij verlies/vervanging