Algemene informatie

Waarom Tennis- en Padelvereniging Borger

De T.P.V. Borger is een tennis- en padelvereniging met een rijke historie en een sterke identiteit. Het is “een tennis- en padelvereniging die haar accommodatie in de regio beschikbaar stelt aan een ieder die met plezier en op eigen niveau tennist”. Gesteund met deze visie willen we in de komende jaren groeien, zowel in ledenaantal als in sportieve prestaties. De vereniging telt ongeveer 280 leden. Er zijn 4 smashcourtbanen en 2 padelbanen.

Padel in Borger
In juni 2020 zijn twee padelbanen ingebruikgenomen. Padel heeft veel weg van tennis en squash en kan door jong en oude worden gespeeld. Met het gebruik van de wanden kan de sport spectaculair, snel en dynamisch zijn met onverwachte rally’s. hebt. Je hebt gemakkelijk en snel leuke rally’s, ongeacht het verschil in racketervaring. Padel is tot op hoge leeftijd te spelen, omdat door de geringere veldafmeting de loopafstanden beperkt zijn.

Wat maakt het tennissen en padellen bij T.P.V. Borger zo aantrekkelijk:

  • 4 Smashcourttennisbanen waardoor u het gehele jaar kunt tennissen
  • 2 padelbanen waardoor u het gehele jaar kunt padellen
  • Iedereen speelt op z’n eigen niveau waarbij plezier voorop staat
  • We vervullen een verbindende rol met omliggende tennisverenigingen als G.K.T.C uit Gasselte, O.T.C Voevke uit Exloo en T.C. Okko uit Odoorn.

Natuurlijk is het mogelijk om eens rond te kijken en de sfeer te proeven van ons park.

U bent van harte welkom, er is vaak wel iemand aanwezig die u iets kan vertellen over onze vereniging!