Verlichting Padelbanen en andere verlichting

22 september 2022

Ook T.P.V. Borger heeft te maken met extreem hoge energieprijzen. Daarom willen we jou vragen om op het park zuinig met energie om te gaan. Dus alleen licht gebruiken indien dit echt nodig is, en het licht weer uit zetten in de meterkast als je klaar bent met spelen en niemand achter je aan komt.

Verlichting Padelbanen

Let op: De padelbanen dien je vanaf heden ook aan en uit te zetten in de meterkast! Als het donker begint te worden kun je in de meterkast de schakelaar omhoog zetten van de betreffende padelbaan. Het nummer staat erbij (aan de rechterkant de onderste schakelaar). Omhoog is aan en omlaag is uit. Als de schakelaar omhoog staat zal het licht aan gaan zodra er beweging in de kooi is. Na het spelen graag de verlichting weer uitschakelen! Want anders zal deze bij beweging overdag weer aan gaan. 

Speel je overdag en gaat de verlichting aan? Wil je dan de schakelaar in de meterkast weer uit zetten?! Zo voorkomen we met z'n allen een extreme energierekening en kunnen we het lidmaatschap op een normaal niveau houden.

Lukt iets niet of snap je iets niet? Bel of app dan met Jos van der Weide, 06-45465712.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Met sportieve groet,  

Bestuur T.P.V. Borger 

Nieuwscategorieën