Training

Future tennis

Les bij Future Tennis & Padel

Iedereen kan zich inschrijven via onze website www.futuretennis.nl. Bent u al geregistreerd en kunt u inloggen dan kunt u zich inschrijven voor de trainingen van het nieuwe jaar, april 2020 t/m maart 2021, of alleen de zomer van april t/m september.
Heeft u zich nog niet eerder bij ons aangemeld voor training via de website en bent u nog niet geregistreerd dan hebben wij hieronder een handleiding voor u.(Let op: Het kan zo zijn dat de mails van ons in de spamfilter terecht komen. Check deze zo nu en dan).

Om het inschrijven voor de trainingen soepel te laten verlopen volgt hieronder een korte uitleg zodat u zich hopelijk probleemloos kunt inschrijven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij u verder helpen, zie contactgegevens onderstaand.

Stap 1: Voor trainingen dient u zich eenmalig te registreren op de website van Future Tennis & Padel. U heeft maar één account nodig om meerdere mensen in te schrijven! Lees de tekst op deze pagina aandachtig door.

Stap 2: Er is een e-mail gestuurd naar het e-mail adres wat u heeft opgegeven. Lees deze mail goed door zodat u niks over het hoofd ziet, sla uw wachtwoord en gebruikersnaam op. U kunt voortaan direct inloggen.

Stap 3: De tennisschool haalt uw registratie op en zal u koppelen aan de juiste vereniging. Dit is een handmatige handeling en kan daardoor tot 24 uur duren. Nadat de tennisschool u heeft gekoppeld aan T.P.V. Borger kunt u alle informatie omtrent inschrijvingen voor zowel senioren als junioren terug vinden onder het kopje ‘mijn account’.

Stap 4: Onder het kopje ‘mijn account’ (u bevindt zich nog steeds op de website van Future Tennis & Padel) kunt u de pagina ‘trainingen Borger’ vinden.

Stap 5: Klik op ‘trainingen Borger’ en kies onderaan de pagina uit junioren of senioren om uw inschrijving af te ronden via het digitale inschrijfformulier. Hopelijk is de registratie inmiddels gelukt en kunt u zich snel inschrijven voor de trainingen.

Mocht u toch problemen ondervinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 15:00.

Hieronder leest u meer over Future Tennis & Padel.
Wij zien u graag terug op de banen van T.P.V. Borger!

Met sportieve groet,

Rudi Otten (T 06 20 27 60 67)

Future Tennis & Padel is een tennis- en padelschool die op vele verenigingen in midden en noord Drenthe les geeft. Ook T.P.V. Borger heeft voor een samenwerking met Future Tennis & Padel gekozen. Voor T.P.V. Borger geeft Rudi Otten de tennistrainingen. Rudi is een enthousiaste en betrokken trainer en heeft in het verleden zelfs al een lange periode training gegeven bij T.P.V. Borger. Aanspreekpunt voor de tennisschool is dan ook Rudi Otten. Met uw vragen en/of opmerkingen kunt u dus bij Rudi terecht. Zijn nummer is 06 20 27 60 67. De padeltrainingen worden door Winand Hannema gegeven.

Future Tennis & Padel wil graag het tennis en padel in Drenthe versterken met een goed lesaanbod en daarnaast ook actief de samenwerking te zoeken met andere tennisclubs. Future Tennis & Padel werkt geregeld samen met studenten die stage komen lopen. Ze doen kennis op over tennisles, voeren onderzoeken/enquêtes uit en doen ervaring op in het bedrijfsleven.

Future Tennis & Padel wil de jeugd stimuleren om te tennissen d.m.v. de Tenniskids methode. Dit is een door de KNLTB geadviseerde manier van lesgeven waarbij op aangepast baanformaat wordt gespeeld met verschillende soorten ballen (Rood / Oranje / Groen). Ook is hier een competitie voor, de “Worldtour”.

Voor volwassenen worden lesgroepen samengesteld waarbij op gelijkwaardig niveau een passende uitdaging wordt geboden. Je kunt ook zelf groepen samenstellen van minimaal 4 en maximaal 8 lessers.

De winterlessen bestaan uit 17 lessen verspreid over 22 weken. Er kan dus 5 keer uitval van lessen zijn om toch het benodigde aantal van 17 te halen. Na deze periode telt de regel dat de eerste les die te veel uitvalt risico voor de leerling is en degene erna voor de tennis- en padelschool, de 3e is weer risico voor de leerling en de 4e voor de tennis- en padelschool. De lessen die voor de tennis- en padelschool zijn, worden ingehaald. Waar mogelijk zullen de andere ook ingehaald worden. Waar nodig worden er bij te veel uitval alternatieven geboden om toch genoeg te lessen.

De zomerlessen bestaan ook uit 17 lessen. Doorgaans ervaren we minder problemen met de weersomstandigheden. Wel geldt dezelfde regel met uitval van lessen als in de winter.

Trainer    
Rudi Otten 0620276067  
     
Eigenaar    
Maurits Post 0639338868 [email protected]